Kerstconcert NEO met sterren

RUCPHEN - De dagen duren lang, maar de weken vliegen voorbij. Zo ben je met alle geledingen van de vereniging je nog aan het voorbereiden op het Gemeentelijk Muziek Concours, je knippert een paar keer met je ogen en ondertussen is zelfs Sinterklaas al weer het land uit. Met de kerstdagen in het vizier is ook een nieuw jaar in aantocht.

Tijdens de herfst- en wintermaanden organiseren we natuurlijk ook in 2018 en 2019 weer rikavonden namens NEO. Vrijdag 14 december bent u van harte welkom in de foyer van Agora voor een gezellig avondje rikken, deze keer met kerstboom. Zoals vaker gemeld, u hoeft geen lid te zijn van NEO om hier aan te kunnen deelnemen. Inschrijven kan vanaf 19.00 uur, de rikavond start om 19.30 uur. Alvast een plezierige avond gewenst.

Kerstconcert NEO

We kunnen het ons bijna niet voorstellen, maar mogelijk heeft u de aankondigingen gemist? Dan willen we u bij deze toch nog even wijzen op het bijzondere kerstconcert van NEO. Dit jaar geheel anders van opzet en dus niet zoals u de laatste jaren van ons gewend bent. We nemen u mee tijdens het kerstverhaal, wat door verschillende geledingen en ensembles van NEO muzikaal zal worden ondersteund. Het wordt een boeiende voorstelling, voor jong en oud, met verrassende optredens in de sfeervolle theaterzaal van Agora. Meer willen we eigenlijk nog niet verklappen, u moet vooral komen kijken en luisteren.

Daarom nodigen we u van harte uit voor NEO met sterren, op tweede kerstdag (26 december) in Agora. De zaal is open vanaf 10.30 uur. De deuren van de zaal sluiten om 11.00 uur en dan begint het concert zonder aankondiging. Dus zorg dat u op tijd binnen bent! De entree is gratis.[l]