Gezelligheidskoor Doucement weet het publiek op een passende en gezellige manier te vermaken.
Gezelligheidskoor Doucement weet het publiek op een passende en gezellige manier te vermaken. Cees Coppens

Sfeervolle Kerstviering KBO-Zegge in de Nieuwenbergh

ZEGGE - Tijdens de goed verzorgde Kerstviering op vrijdag 14 december in de Nieuwenbergh konden de KBO-leden van Zegge genieten van een gezellige dag.

De dag werd geopend door pastoor Hans van Geel met medewerking van lector Stien Mol en het gemengd zangkoor onder leiding van organist Marco Buijs. “Fijn dat ik op deze manier kennis kan maken met Zegge“, aldus de pastoor. Hij gaf aan dat wij als ouderen nog steeds een belangrijk steentje kunnen bijdragen op het gebied van het geloof.

Na een kleine pauze werd de Kerstbrunch geserveerd door het Nieuwenbergh vrijwilligersteam. Een rijk gevulde tafel met lekkernijen zorgde voor een heerlijk samenzijn.

“Het zijn de momenten dat er contacten gelegd worden en afspraken over van alles en nog wat. Dit zijn heel belangrijke momenten bij de KBO. Wij als KBO bestuur willen steeds met onze leden en dorpsbewoners in contact blijven en de jaarlijkse hoogfeesten samen delen”, aldus de voorzitter Helmi Wintels.

De middag werd voortgezet met een optreden van gezelligheidskoor ‘Doucement’ uit Roosendaal onder leiding van Ad Teeuwissen. Een twintigtal zangers zongen voor de pauze de traditionele Kerstliederen daarna was er ruimte voor het lichter genre. Doucement kreeg tot slot van de Kerstviering een warm applaus. De voorzitter sloot de Kerstviering af.[l]