Korte berichten

Korte berichten

STEENBERGEN
Nieuwjaarsconcert:
Vrijdagavond 12 januari wordt in de Gereformeerde kerk, Steenbergeseweg 2 in Dinteloord een nieuwjaarsconcert gegeven. Zangvereniging Tavenu, Ritmisch koor Dinteloord en Mirte en Jens van Hoof presenteren u een gevarieerd programma. Vanaf 19.15 uur is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten en het concert begint om 20.00 uur. Na afloop zal er geklonken worden op het nieuwe jaar.

DINTELOORD
2e kans kledingmarkt:
Nederpop aan de Dintel organiseert een 2e kans kleding verkoop, dames-, heren- en kinderkleding, accessoires en schoenen die een tweede kans verdienen. Zaterdag 13 januari van 10.00 tot 16.00 uur, in het Dorpshuis, Westvoorstraat 3 in Dinteloord.
Tweede kans kledingmarkt: Popkoor Nederpop aan de Dintel organiseert 2e kans kleding verkoop in het Dorpshuis in Dinteloord. U kunt bij ons kopen: dames-, heren- en kinderkleding, accessoires en schoenen die een tweede kans verdienen. De 2e kans verkoop is op zaterdag 13 januari van 10.00 tot 16.00 uur. We hopen velen van u te zien bij ons in het Dorpshuis, Westvoorstraat 3 in Dinteloord, Westvoorstraat 3 in Dinteloord. [l]