Korte Berichten

STEENBERGEN
Bewegen op en Rond de Stoel:
Bewegen op de Stoel gaat van start. Wilt u het uitproberen? U kunt komen naar de proefles op 25 januari van 10.15-11.00 uur in het Cromwiel, Krommeweg 1 in Steenbergen. Het kan zijn dat allerlei andere sporten en beweegactiviteiten toch te zwaar voor u zijn. Dan is dit Bewegen op de Stoel iets voor u. U bent op een plezierige manier bezig met allerlei lichamelijke oefeningen, zittend op de stoel en rondom de stoel. Bewegingsoefeningen en ontspanningsoefeningen wisselen elkaar af. De oefeningen bevorderen uw ademhaling, uithoudingsvermogen, ontspanning, evenwicht, kracht en energie. Hierna drinkt men gezamenlijk koffie voor de gezelligheid en de contacten onderling. Opgeven bij Tonnie Joxhorst, SWOS tel. 0167-541137.
Bingoavond: Stichting Herwonnen Levenskracht afdeling Steenbergen organiseert op zaterdag 20 januari een bingoavond.
Deze bingoavond wordt gehouden in de zaal van gemeenschapshuis De Vaert aan de Kapelaan Kockstraat 54 te Welberg, Steenbergen. De aanvang is om 20:00 uur, de zaal is open vanaf 19:30 uur. Het prijzenpakket bestaat geheel uit geldprijzen. De opbrengst komt geheel ten goede aan de organisatie van activiteiten voor gehandicapten, (langdurig) zieken en eenzame.
Koffie-Lunch: Houdt u van breien, haken of handwerken, dan bent u uitgenodigd op 25 januari. Van 10.30 uur tot 12.00 uur bent u welkom in de foyer van het Cromwiel in Steenbergen. U kunt natuurlijk ook komen voor een kopje koffie en de gezelligheid. Bij voldoende belangstelling zal elke donderdagochtend een inloop worden georganiseerd. Aansluitend op het handwerken is er weer de mogelijkheid om te genieten van een warme maaltijd. Graag opgeven voor dinsdag 23 januari i.v.m. de inkoop van levensmiddelen. SWOS tel. 0167-541137.

NIEUW VOSSEMEER
Alcantara bij Cultuur in het Kerkje:
Zondag 28 januari om 14.00 uur speelt Alcantara Bij Cultuur in het Kerkje met Catharine Struys op gitaar en Renata Canbarova op dwarsfluit Een zeer muzikaal duo die prachtige muziek ten gehore zullen brengen met o.a werken van Laurant Boutros ,Toro Takemitsu, Armand Coeck .Twee fantastische muzikanten die u een hele mooie muziekmiddag zullen bezorgen. Kaarten reserveren: Jan van de Velde 0167-503104, jan.velde.5@planet.nl met vermelding van het betreffende concert. Locatie: protestantse kerk, Voorstraat, Nieuw Vossemeer; www.cultuurinhetkerkje.nl

DINTELOORD
Biljarten de Blauwe Vinger: Uitslagen onderlinge competitie 3e ronde Bandstoten, gespeeld in sporthal de Buitelstee op 10 januari. W. Wagenaar-F.v.Bennekom 7,5-10 punten; P. Wessels-H. Mangelaars 10-9,333 punten; J. v. Schie-J. ten Hoeve 10-6,667 punten. [l]