STEENBERGEN - Het Nuuwe Genóótschap heeft weer een Steenbergs Dikteej meej Kwis op de planken klaar liggen. Het is de bedoeling dat dat weer geschreven gaat worden zondag 4 februari in zaal de 'Joosse' aan de Kaaistraat in Steenbergen.

Het dikteej meej Kwis gaat voor de 21e keer geschreven worden. Als Nuuw Genorschap hebben we er alles aan gedaan om een gezellig dikteej samen te stellen. We denken dat dat goed gelukt is.
Ook de vragen voor de Kwis zijn weer zo dat er veel over gesproken kan worden. Wel raadt het Nuuwe Genóótschap de deelnemers aan om voor deelname aan de Kwis eerst de Flodder goed door te nemen. Voor het eerst heeft de organisatie ook uit de Flodder vragen gehaald. We hopen dat er weer heel veel Bietboeren en Meerminnen na de optocht op Deen naar Strienestad komen om mee te schrijven. We willen na 16.00 starten.
De prins en gevolg komen weer de pieperbokalen uitreiken. Er is een bokaal voor de beste Dikteeer en een voor de beste Kwisser. en natuurlijk is er ook gezellige muziek.
Hopelijk gaat iedereen die naar het Dikteej meej Kwis komt weer een hele gezellige middag!!
Nog een vraag, daar we maar heel weinig pennen meer hebben vragen we de schrijvers zelf een pen mee te brengen.. Tot ziens op het Steenbergs Dikteej meej Kwis.[l]