Vacatures VIP Steenbergen

Vacatures vrijwilligers
Vrijwilliger jeugdzorg:
(126000029) MJW De Klup is een organisatie die activiteiten voor de jeugd organiseert en zij zijn op zoek naar vrijwilligers die willen helpen begeleiden tijdens deze wekelijkse knutselmomenten van een groep (kleuters, onderbouw, bovenbouw, voorgezet onderwijs). Daarnaast zijn er ook een aantal eenmalige activiteiten waarbij extra handjes altijd welkom zijn! Hebt u interesse om op een vast dagdeel 1 of 2 groepen te helpen? Reageer dan op deze vacature!
Vacatures UNICEF: (126000020, 126000011, 126000010, 126000009) UNICEF heeft een opdracht: ervoor te zorgen dat elk land de rechten van kinderen, die zijn vastgelegd in het Verdrag voor de Rechten van het Kind, respecteert en naleeft. Er zijn op dit moment verschillende vacatures voor vrijwilligers: Een coördinator Verkoop: Je wordt verantwoordelijk voor het beheren en administreren van de goederenstroom en de aansturing en begeleiding van de verkopers. Een Jongerenvoorlichter: Je hebt didactische vaardigheden en je hebt affiniteit met de doelgroep jeugd van 12 tot 16 jaar. Je benadert scholen met ons educatieprogramma en geeft gastlessen op scholen. Tijdelijke en vaste algemene vrijwilligers die meehelpen met diverse evenementen zoals een UNICEF-loop, een bridgedrive, een (smaak)concert, een beurs, e.d. Met dit 'onbetaalde maar onbetaalbare werk' lever je een bijdrage aan het welzijn van kinderen over de gehele wereld.
Social media ontwikkelaar/beheerder: (1260000420): Stichting Welzijn Ouderen Steenbergen is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die de Facebook pagina van het Steunpunt Mantelzorg willen voorzien van informatie en meer publiciteit voor de diensten en activiteiten willen maken. Als je geinteresseerd bent in social media en andere publiciteitsvormen en het een uitdaging vind om berichten en artikelen te maken, meld je dan aan voor deze functie!

Informatie
Geïnteresseerd in een van deze vacatures of wil je alle vacatures zien? Kijk op www.vrijwilligersinformatiepunt.nl, schrijf je in en reageer op de vacature of kom langs op vrijdagmiddag tussen 13.30 en 16.00 uur. Komt deze tijd niet uit? Bel dan voor een afspraak, we maken graag tijd voor je vrij! Vrijwilligers Informatie Punt Steenbergen, Fabrieksdijk 6, 4651 BR Steenbergen, (0164) 237 056, info@vipsteenbergen.nl www.vrijwilligersinformatiepunt.nl (De oude website www.vipsteenbergen.nl is nog zichtbaar!). Het Vrijwilligers Informatie Punt Steenbergen is onderdeel van WijZijn Traverse Groep.[l]