Korte berichten

Korte berichten

NIEUW-VOSSEMEER
Bingo:
Buurtvereniging Boerengors organiseert op zaterdag 3 maart een bingo in verenigingsgebouw de Vossenburcht in Nieuw-Vossemeer, Plein 1 februari 1953 nr. 4. De opbrengst van deze middag komt ten goede van het 40 jarig jubileumfeest. Wij hebben ontzettend leuke prijsjes en de hoofdprijzen van iedere ronde zijn mooi gevulde boodschappenpakketten. We spelen 15 ronden. Aanvang bingo 13.30 uur, zaal open 13.00 uur.

STEENBERGEN
Computer demo avond:
Computervereniging Groot Steenbergen nodigt haar leden en hun introducees uit voor een informatieavond op maandag 5 maart betreffende de aanschaf van een laptop, tablet, desktop of printer, enz. Ook niet leden zijn van harte welkom. De entree is vrij! U wordt geïnformeerd waarop te letten bij de aanschaf van diverse apparaten. Op deze avond zullen eveneens door apparaten worden getoond met daarover diverse uitleg. De instructieavond is in Scouting De Wallenburg, Oude Veste 9 in Steenbergen. Aanvang 20.00 uur.
Cursus Valpreventie: Zes bijeenkomsten van 2 uur en start op 6 april. Onder leiding van een twee vakdocenten worden veel praktische oefeningen gedaan gericht op het versterken van de benen, het bevorderen van de fitheid, het opstaan vanuit stoel en bed en balansoefeningen. Verder krijgt u handige tips en trucs om vallen te voorkomen en heel belangrijk u leert hoe u het beste kunt opstaan mocht u ooit vallen. Deze training helpt u om preventief actie te ondernemen en te zorgen dat u fysiek sterk blijft. Meer informatie en opgave: Stichting Welzijn Ouderen Steenbergen, Tonnie Joxhorst 0167-541137. [l]