Waterpoortloop loop een rondje en vaar met het pontje

HEIJNINGEN - Op 9 en 10 maart wordt voor de derde maal, door de gezamenlijke organisatie van Waterpoortloop (www.waterpoortloop.nl) en Suikerstad Sportief Dinteloord (www.suikerstad-sportief.nl), de Waterpoortloop georganiseerd. Een wandeltocht rond het Volkerak-Krammer over diverse afstanden.

Voor de lange afstanden van 100 en 80 km is het maximum aantal deelnemers bereikt, deze afstanden zitten dus al vol. Voor de overige afstanden van 20 en 40 km kunt u op zaterdag 10 maart inschrijven bij het startbureau. De 20 km wandeling start alleen te Ooltgensplaat. Voor de 40 km kan dit jaar voor het eerst op twee plaatsen worden gestart, namelijk te Ooltgensplaat en nu ook te Fort Sabina in Heijningen.
Dit jaar start op zaterdag 10 maart een 40 km wandeling vanaf Fort Sabina te Heijningen, een unieke tocht want u wordt met een boot naar de andere kant van het Volkerak gebracht! Deze 40 km in West-Brabant start op Fort Sabina (Heijningen) vanaf 9.00 tot 9.30 uur. Hier wordt de inschrijving verzorgd door Stichting Suikerstad Sportief uit Dinteloord (bekend van de Suikerstadmars).
De Flakkeese 40 km en de Brabantse 40 km lopen tegen elkaar in en de wandelaars worden met het 'Waterpoortpontje' het Volkerak overgezet, via Galatheese haven en haven Dintelmond. Inschrijven voor de 40 km (zowel Fort Sabina als Ooltgensplaat) is aan de start.
Zet deze datum in uw agenda. Zorg ervoor dat u op tijd bij de start bent, want u wilt toch niet de boot missen! Wie informatie wenst, kan deze verkrijgen bij Albert Vlamings, 0167-522652, email: info@suikerstad-sportief.nl [l]