Derde waterpolotoernooi Krabben voor jeugd een succes.
Derde waterpolotoernooi Krabben voor jeugd een succes. Marco van Tilburg

Derde waterpolotoernooi Krabben voor jeugd een succes

BERGEN OP ZOOM - 23 teams van 11 verschillende waterpoloverenigingen hebben zondag deelgenomen aan het waterpolotoernooi voor de jongste jeugd (8-11 jaar).

Het spektakel vond plaats in De Schelp in Bergen op Zoom, het thuisbad van de Krabben. Met plezier en een gezonde dosis fanatisme zijn de wedstijden gespeeld. De wedstrijden waren spannend en de spelers werden met veel enthousiasme door ouders, opa’s, oma’s en bekenden aangemoedigd vanaf de tribune. Voor de winst werd nog niet gespeeld, want tja… iedereen die plezier heeft in sporten is een winnaar.

Elk jaar organiseert de club een waterpolotoernooi voor de jongste jeugd. De wedstrijden duren 5 minuten en worden gespeeld op een half veld (half bad). “Door het organiseren van deze toernooien kan de jongste jeugd wedstrijden spelen. Daar leren ze veel van en geeft extra plezier aan het beleven van de sport”, zegt Ferry van Vegchelen Voorzitter WPC waterpolo Bergen op Zoom.

Ook zin om mee te doen?

Wil je weten wat waterpolo is? Kom dan een keer kijken tijdens de training op woensdag om 17.15 uur of zondag om 11.00 uur. Of kijk op de website http://www.dekrabben.nl. [l]