Beide jeugdgroepen.
Beide jeugdgroepen. Mariska Pullens

Alle teams van Trafo springen in de prijzen

STEENBERGEN - Eén van de disciplines binnen turn- en dansvereniging Trafo uit Steenbergen is het onderdeel groepsspringen.

Met de jongste jongens en meiden uit het selectiespringen doet Trafo Steenbergen twee keer per jaar mee aan een regionale wedstrijd op DE-niveau. Tijdens deze wedstrijd wordt er geturnd op de onderdelen kast, minitramp en lange mat. 27 januari hadden zij hun tweede wedstrijd van het seizoen, waarbij ze het geweldig hebben gedaan. Anna-Lena, Fenne, Fenne, Elin, Amber, Kristy, Joeri en Mika waren tweede op minitramp, eerste op kast en eerste op mat. Op het laatste toestel wisten ze zelfs een promotie in de wacht te slepen.

Uitslagen
Afgelopen zaterdag 24 februari organiseerde Trafo de regionale ABC-groepsspringwedstrijd in 't Cromwiel. Tijdens deze dag kwamen de selectiespringleden vanaf 9 jaar in actie op de onderdelen pegases, minitramp en airtumbling. Zij streden in verschillende leeftijdscategorieën tegen andere deelnemende verenigingen uit heel Zuidwest-Nederland.
Het was voor Trafo een zeer geslaagde dag, waarbij de organisatie goed is verlopen. De EHBO had gelukkig weinig te doen en de vereniging kijkt met trots terug naar de resultaten van de eigen springers en springsters.
's Ochtends kwamen de jeugdteams in actie op B en C niveau. Beide ploegen mochten aan het eind van de ochtend twee prijzen in ontvangst nemen, die werden uitgereikt door Cors Zijlmans. In de middag waren de junioren en senioren aan de beurt. De junioren hebben op alle toestellen prachtig gesprongen en dit werd beloond met een eerste prijs op minitramp. De senioren wisten op het hoogste niveau zelfs twee eerste prijzen te behalen. Deze prijzen kregen zij in handen van Cor van Geel.
Aan het eind van de dag wordt altijd bekend gemaakt welk team op welk niveau de hoogste dagscore heeft behaald en de wisselbeker mee naar huis mag nemen. Het komt zelden voor dat een vereniging op elk niveau de hoogste score weet te behalen, toch hebben de teams van Trafo dit voor elkaar gekregen. En bleken alle drie de wisselbekers, op A, B en C-niveau, al 'thuis' te zijn.
Op C niveau ging de prijs naar de jongens en meisjes 9-12 jaar. De prijs werd behaald door Luanna, Sofie, Martyna, Amber, Femke, Nick en Lars op het toestel pegases.
Op B niveau ging de prijs naar Britt, Demi, Evy, Yara, Noa, Yennin, Lars en Sam voor het toestel minitramp.
De seniorenploeg bestaande uit Jil, Marjolein, Esmee, Nova, Guusje, Vera en Marco had op airtumbling de hoogste scoren van de dag en kreeg de wisselbeker van niveau A uitgereikt. Mede namens alle vrijwilligers en sponsoren kunnen we terug kijken op een prachtige dag, die onder leiding van Chris Antonissen feestelijk werd afgesloten. [l]

Beide jeugdgroepen