Korte berichten

DINTELOORD
De blauwe vinger:
2e ronde driebanden, gespeeld in sporthal De Buitelstee, op 28 februari. F.van Bennekom-P. Wessels 8-10 punten; H. Mangelaars-J. ten Hoeve 10-5 punten; J. van Schie-W. Wagenaar 10-5 punten.

STEENBERGEN
Matinee Tussen Thee en Diner:
Op 11 maart begint er weer veen nieuw seizoen van het matinee Tussen Thee en Diner. Dit matinee is het eerste in 2018 en de we hopen, de organisatie, dat er weer veel oudere jongeren en jonge ouderen naar Brasserie de Kaai aan de Kaaistraat komen om er bij te zijn. Dit matinee krijgen we medewerking van De Apenootjes. Misschien nog wel een beetje carnavalssfeer, maar ook zeker andere gezellige muziek gegarandeerd. Voor alle bezoekers, men kan deze dag nog de laatste Strieneleutbonnen opmaken, die zijn namelijk geldig tot en met 11 maart. Het matinee Tussen Thee en Diner begint om 14.30 uur en de toegang is gratis.
KBO bingo: Maandag 12 maart wordt er een bingo gehouden In 't Cromwiel, Krommeweg 1, Steenbergen. De organisatie is in handen van de KBO afd. Steenbergen. Iedere bingoliefhebber (ook niet-leden) zijn van harte welkom. De zaal gaat om 13.00 uur open. Er wordt gespeeld vanaf 13.30 uur, het einde zal rond 16.00 vallen. De prijzen zullen in contant geld worden uitgekeerd. [l]