Korte berichten

STEENBERGEN
Opschoondag bij 'T Drievierde:

Zaterdag 24 maart was de Landelijke Opschoondag in heel Nederland. Ook diverse ouders met kinderen van wijkvereniging 'T Drievierde hebben heel de wijk schoongemaakt. Vanaf 10.30 uur hebben zij alle straten schoon gepoetst. Na afloop werden de kinderen getrakteerd op iets lekkers.


Alzheimer Café:

U wordt van harte uitgenodigd op maandag 9 april het Alzheimer Café te bezoeken. Uiteraard is ook uw partner, zoon/dochter, vriend(in) of kennis van harte welkom. Vanaf 19.00 uur verwelkomen wij u graag. Het programma begint om 19.30 uur en duurt tot 21.30 uur. Onderwerp van de avond is: Waar kan ik terecht? Spreker: Casemanager dementie m.m.v. SWOS en Vraagwijzer.


KBO Bingo:

Maandag 9 april organiseert KBO afd. Steenbergen een bingo in ontmoetingsruimte 't Cromwiel. Alle bingoliefhebbers, ook niet leden, worden hiervoor uitgenodigd. De bingoballen rollen om 13.30 uur, de zaal is een half uur eerder al open en rond de klok van 16.00 kan de laatste bingo gespeeld worden. Alle prijzen worden in contant geld uitgekeerd.


Boekenmarkt:

De activiteitencommissie organiseert op zaterdag 14 april weer een boekenmarkt van 11.00-15.00 uur in de Vredeskerk, Magnoliastraat 18. U kunt uw boeken voor deze boekenmarkt inleveren op vrijdag 13 april van 18.00-20.00 uur in de Vonk, aanbouw Vredeskerk.

De opbrengst wordt gebruikt voor het onderhoud van de Vredeskerk en dit jaar speciaal voor het schilderen van de binnenkant. Er zijn nog heel wat euro's nodig om alles te kunnen verwezenlijken. Dus lever uw overtollige boeken in (echter geen encyclopedieën) en kom op zaterdag 14 april gezellig langs, de koffie staat klaar.

Voor verdere inlichtingen betreffende de boekenmarkt Petra Geers 0167-565994 of mail naar petrageers@hotmail.nl. [l]