Gratis kookworkshops voor jonge mantelzorgers

STEENBERGEN - Er is een gratis kookworkshops voor jonge mantelzorgers in de drie Brabantse Wal gemeenten.

Met allerlei lekkere ingrediƫnten en kleine bijgerechtjes maken we een heerlijke maaltijd. En het is niet compleet zonder toetje! Dit alles gaan we natuurlijk samen op eten. De workshops zijn speciaal voor jongeren tussen 8 en 21 jaar die samen wonen met een chronisch zieke of gehandicapte ouder, broer(tje) of zus(je) in Woensdrecht, Bergen op Zoom en Steenbergen. De Mantelzorg Steunpunten van de Brabantse Wal organiseren samen ontspannende activiteiten voor deze jongeren. En nu dus deze kookworkshops waarbij de jonge mantelzorgers 3x samen aan de slag in de keuken. In iedere gemeente gaan we een keer aan de slag. De VMBO scholen Steenspil in Halsteren, R@velijncollege in Steenbergen en Zuidwesthoek college in Ossendrecht zijn hiervoor gastlocatie en ontvangen ons met open armen.

Wanneer
De kookworkshops vinden plaats op:

20 april in het Zuidwesthoek college, Onze Lieve Vrouwe Ter Duinenlaan 201, Ossendrecht;
22 juni in de Steenspil Steenspil 46 Halsteren, Halsteren;
5 oktober in het R@velijncollege, Ravelijnstraat 2a, Steenbergen.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden voor alle bijeenkomsten, vervoer wordt geregeld als het nodig is. Of je kunt je aanmelden voor 1 of 2 van de bijeenkomsten. We zien je graag!

Bergen op Zoom: Marloes Rutten aanmelden@mantelzorgboz.nl 06-57062848. Steenbergen: Joyce Joosen 0167-541137. Woensdrecht: Lenny Winkel 0164-672049. [l]