Korte berichten

STEENBERGEN
Bingo: Stichting Herwonnen Levenskracht afdeling Steenbergen houdt op zaterdag 21 april een bingoavond in de zaal van gemeenschapshuis De Vaert, Kapelaan Kockstraat 54 te Welberg, Steenbergen. De aanvang is om 20:00 uur, de zaal is open vanaf 19:30 uur.
Het prijzenpakket bestaat geheel uit geldprijzen. De opbrengst komt geheel ten goede aan de organisatie van activiteiten voor gehandicapten, (langdurig) zieken en eenzamen.
Sam's Kledingactie: De inzamelingsactie van Sam's Kledingactie voor Mensen in Nood in Steenbergen vindt weer plaats op 21 april bij de Gummaruskerk. In Steenbergen kan gebruikte en nog bruikbare kleding en schoenen ingeleverd worden bij de Gummaruskerk, Westdam 83, op 21 april van 10.00 tot 13.00 uur. Sam's Kledingactie dankt iedereen voor de kledingdonaties en voor de hulp aan het project van Mensen in Nood. De netto-opbrengst van de ingeleverde kleding komt ten goede aan het onderwijs in de crisisgebieden in de Centraal Afrikaanse Republiek.

NIEUW VOSSEMEER
Bingo: Stichting Ontspanning voor Ouderen de Kleine Vos houdt op zondag 22 april een grote Bingo in de Vossenburcht in Nieuw Vossemeer. Er worden twaalf rondes gehouden met veel prijzen in de huishoudelijke sfeer. Bij voldoende belangstelling wordt een dertiende ronde gehouden waarbij de complete inleg van die ronde in de prijzenpot gaat. Adres Plein 1 februari 1953 nr. 4 in Nieuw Vossemeer, de zaal is open om 13.00 uur en de bingo begint om 13.30 uur. Er is geen leeftijdsgrens van minimaal 55 jaar en men hoeft ook niet in Nieuw Vossemeer te wonen. De opbrengst komt geheel ten goede aan de Stichting Ontspanning voor Ouderen. Zij vieren in 2019 hun eerste lustrum en willen daar een feestelijke gebeurtenis van maken. Zij organiseren door het jaar heen een aantal ontspanningsmiddagen voor ouderen uit Nieuw Vossemeer en de Heen. [l]