Vacatures VIP Steenbergen

Vrijwilliger of bestuurslid bij Zonnebloem Steenbergen/Welberg (067, 068)

Als vrijwilliger bij de Zonnebloem Steenbergen/Welberg, kun je je op allerlei manieren inzetten zoals dagjes uit organiseren, mensen thuis opzoeken, aansluiten bij het lokale bestuur of gewoon iemand begeleiden bij een dagje uit. Ruimte voor jouw eigen ideeën is er ook. In welke vorm en op welke tijd wordt naar jouw wensen ingevuld. Ook als bestuurslid zijn er mooie werkzaamheden zoals begeleiden van vrijwilligers, het matchen van vrijwilligers aan gasten en samenwerken met andere bestuursleden. Kortom: er is altijd wel een vorm van vrijwilligerswerk die bij jou past!

Gezelschap voor ouderen (028)

Voor de vrijwillige thuishulp is Stichting Welzijn Ouderen Steenbergen (SWOS) op zoek naar vrijwilligers die circa 1 x per week op bezoek gaan bij ouderen. Deze ouderen zijn veelal alleen of hebben geen familie in de buurt wonen. Het gaat om het maken van een praatje, wandelen met of zonder rolstoel/rollator, een spelletje spelen enzovoort. Wil je een beetje van je tijd geven om deze mensen een prettige ochtend/middag te bezorgen? Neem dan snel contact op!

Vertaler/tolk (069)

WijZijnTraverse is een organisatie voor maatschappelijk welzijn. Zij hebben steeds meer te maken met mensen uit andere landen die de Nederlandse taal nog niet (voldoende) beheersen. Zij zijn met spoed op zoek naar vrijwilligers voor alle kernen in de Gemeente Steebergen die een andere taal dan Nederlands of Engels goed beheersen, bijvoorbeeld Arabisch, Pools enzovoort. om tijdens een gesprek te kunnen tolken. Gesprekken kunnen bijvoorbeeld gaan over problemen met financiën, relaties of opvoeding. Kun je hen hierbij van dienst zijn? Meld je dan snel aan!

Interesse

Geïnteresseerd in een van deze vacatures of wil je alle vacatures zien? Kijk op www.vrijwilligersinformatiepunt.nl, schrijf je in en reageer op de vacature of kom langs op vrijdagmiddag tussen 13.30 en 16.00 uur. Komt deze tijd niet uit? Bel dan voor een afspraak, we maken graag tijd voor je vrij!

Vrijwilligers Informatie Punt Steenbergen, Fabrieksdijk 6, 4651 BR Steenbergen, (0164) 237056, info@vipsteenbergen.nl, www.vrijwilligersinformatiepunt.nl.

Het Vrijwilligers Informatie Punt Steenbergen is onderdeel van WijZijn Traverse Groep. [l]