September wordt cultuurmaand in de gemeente Steenbergen

STEENBERGEN - Na het succes van CuSt vorig jaar, zet Platform Kunst- en Cultuur zich ook dit jaar in om de maand september om te toveren tot cultuurmaand.

"Hiervoor zijn wij nog op zoek naar personen, organisaties en verenigingen die hun culturele activiteiten willen openstellen voor het publiek tijdens de maand september", meldt de organisatie. Denk hierbij aan muziek maken, dansen, toneel spelen, of het openstellen van een museum of bijzonder gebouw. Maar ook workshops, kennismakingslessen, open dagen/ middagen/avonden, lezingen over culturele onderwerpen, historie en exposities behoren tot de mogelijkheden. "Kortom alles kan en alles mag. Als het maar ergens in september is."

De organisatie hoopt op diverse aanmeldingen uit alle kernen van de gemeente Steenbergen, zodat het gaat bruisen en er voor ieder wat interessants te bezoeken is. "Wij zorgen dan voor publiciteit, vermelding op de Facebookpagina van de gemeente, op de website van de gemeente, we maken posters, drukken en verspreiden flyers en de digitale agenda wordt op deze sites getoond.

Aanmelden kan tot en met 24 juli via kyenna@home.nl. Deelname is gratis. Vermeld bij aanmelding van de activiteit, de datum en aanvangstijd, of mensen zich aan moeten melden en waar en voor welke datum. [l]