Jan Rotmans
Jan Rotmans Jan Rotmans

'De omwenteling' avond met Jan Rotmans, Paul de Beer en Letty Demers georganiseerd door Rotary Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM - Op maandagavond 18 juni organiseert Rotary Bergen op Zoom onder leiding van Letty Demmers burgemeester van Veldhoven een bijeenkomst met niemand minder dan Jan Rotmans hoogleraar transitiekunde en duurzaamheid en wethouder Breda Paul de Beer, organisator Klimaattop Zuid.

Tijdens deze bijeekomst in de Hofzaal van het Markiezenhof, wordt uitgebreid stilgestaan en gediscussieerd over de transitie naar een duurzame en eerlijke samenleving. Jan Rotmans credo: niet alleen denken en praten maar ook DOEN zal hij uitgebreid toelichten en laten zien waarom handelen zo belangrijk is. Paul de Beer zal uitleggen waarom duurzaamheid geen geisoleerde beleidsterrein is maar een manier van denken en doen waarbij de balans wordt gezocht tussen mens, mileu en middelen.

Wij zien u graag om komen om te luisteren en onder leiding van Letty Demmers met te discusieren over duurzaam en eerlijk samenleven.

Meldt u aan op rotary18juni@gmail.com onder vermelding van "avond Jan Rotmans". Aanvang: 19.30-22.00 uur afsluiting met borrel. Locatie: Hofzaal Markiezenhof Steenbergsestraat 8 Bergen op Zoom. [l]

Jan Rotmans