Korte berichten

NIEUW-VOSSEMEER
Bingo: Op 9 juni organiseert bouwclub D'oogte weer een bingo in de Vossenburcht. De zaal is open vanaf 13.00 uur en de bingo begint om 13.30 uur. We hebben weer leuke prijzen en de hoofdprijzen zijn goed gevulde boodschappenpakketten.
Boekenmarkt: Zondag 10 juni is er tijdens de Braderie in Nieuw Vossemeer van 11.00 tot 17.00 uur een boekenmarkt in de J. de Doperkerk. U kunt naar hartenlust rondsnuffelen en voor weinig geld uw boekenverzameling aanvullen. Misschien vindt u dat ene boek waar u al zo lang naar op zoek bent.

STEENBERGEN
Bingoavond:
Stichting Herwonnen Levenskracht afdeling Steenbergen organiseert op zaterdag 9 juni een bingoavond. Deze bingoavond wordt gehouden in de zaal van gemeenschapshuis De Vaert aan de Kapelaan Kockstraat 54 te Welberg, Steenbergen. De aanvang is om 20.00 uur, de zaal is open vanaf 19.30 uur. Het prijzenpakket bestaat geheel uit geldprijzen. De opbrengst komt geheel ten goede aan de organisatie van activiteiten voor gehandicapten, (langdurig) zieken en eenzame.
Bingo: In 't Cromwiel, Krommeweg 1, wordt maandag 14 juni de maandelijkse bingo gehouden. De organisatie is in handen van de KBO afd. Steenbergen. Iedere bingoliefhebber (ook niet-leden) zijn van harte welkom. De zaal gaat om 13.00 uur open. Er wordt gespeeld vanaf 13.30 uur, het einde zal rond 16.00 vallen. De prijzen zullen in contant geld worden uitgekeerd.
Alzheimer Café: Er wordt weer een Alzheimer Café gehouden op 11 juni in Onze Stede Rozemarijnstraat in Steenbergen. De avond begint om half 8, inloop vanaf 19.00 uur. En duurt tot 21.30 uur. Het onderwerp is onbegrepen gedrag en dit wordt verzorgd door de casemanagers. Deze avond wordt ook de gedichtenbundel met gedichten over dementie en foto's van de gemeente Steenbergen officieel uitgereikt. [l]