Winnaars Lauw Koenraadt Penaltybokaalbij Sc Welberg
Winnaars Lauw Koenraadt Penaltybokaalbij Sc Welberg Wianda Leeuw

Néomi Leeuw en Mats Meeusen winnaars Lauw Koenraadt Penaltybokaal bij Sc Welberg

WELBERG - Zaterdag 2 juni was er voor de jeugd van Sc Welberg, op sportpark ‘t Zandbaantje de seizoen afsluiting (2017-2018). Op Sportpark ’t Zandbaantje was er door de activiteitencommissie een uitdagende sport en spelmiddag voor de jeugd georganiseerd. Op de opgestelde spelen en de attributen kon de jeugd zich uitleven en als groep, met hun prestatie, ook nog een prijsje winnen.

Ter afsluiting was er de finale penaltyschieten om de Lauw Koenraadt Penaltybokaal. De 30 finalisten, konden door hun penalty te scoren zo lang mogelijk in de race te blijven, om de begeerde Lauw Koenraadt penaltybokaal te winnen. Bij de meisjes ging de penaltybokaal naar Néomi Leeuw en bij de jongens was Mats Meeusen de winnaar. Waarna de gezellige dag met een gezamenlijke BBQ afgesloten werd.

As weekend (vrijdag-zondag) gaat de gehele jeugdafdeling van Sc Welberg op voetbalkamp in Esbeek. Dit is de laatste activiteit en einde seizoen voor de jeugd, waarna iedereen van een welverdiende zomerstop kan gaan genieten. [l]