Harmonie Sint Caecilia 120 jaar Music & Food Factory

KRUISLAND - Harmonie Sint Caecilia bestaat 120 jaar en ter gelegenheid van dit jubileum organiseert de harmonie The Music & Food Factory, een zomerse cocktail van muziek, zang, dans en hapjes! Op dit evenement, op 30 juni vanaf 16.00 uur tot 19.00 uur in Siemburg, komen een aantal verrassende invalshoeken van ‘muziek’ bij elkaar.

Het groot harmonie-orkest en het leerlingenorkest Amalia spelen een zomers programma. Daarnaast verzorgt de funky vocal group Stacked optredens. De Bra Dancemasters en de hiphop dancegroep Boogy Down maken het programma compleet met dans. Samen met diverse eetstandjes ontstaat een aantrekkelijk zomers geheel!
The Music & Food Factory wordt georganiseerd ter gelegenheid van het jubileumjaar. Door de verschillende facetten van muziek bij elkaar te brengen geeft Sint Caecilia aan dat muziek maken en beleven voor iedereen aantrekkelijk kan zijn. Een concert van een harmonie hoeft geen verplichte luisteroefening te zijn waar het publiek zwijgt en het orkest speelt. Op de music & food factory kunnen de bezoekers onder het genot van een hapje en een drankje in een ontspannen sfeer genieten van alle creatieve optredens.

Groot vakantiegevoel
Het groot orkest speelt onder leiding van Hans Aernouts. Zij brengen een afwisselend programma van leuke, zomerse muziek met een groot vakantiegevoel. Amalia, het leerlingenorkest, sluit daar natuurlijk bij aan. Amalia staat eveneens onder leiding van Hans Aernouts. Stacked is een vocal groep die bestaat uit tien dames en een heer. Samen met hun dirigente Annalisa Schmad brengen zij een verrassend repertoire: een mix van pop, funk, soul en jazz. Peace, love, unity en having fun de definitie van hiphop en dé basis van Boogie Down uit Bergen op Zoom. Misschien niet de meest voor de hand liggende keuze op een evenement van een harmonie maar wel de meest verrassende. Dansers van De Bra Dancemasters verzorgen eveneens optredens. De dansers worden begeleid door de harmonie. Muziek om te horen én om naar te kijken.
Tijdens the Music & Food Factory kunnen de bezoekers zelf een compleet menu van kleine gerechtjes samen stellen. De gerechtjes sluiten aan bij de intentie van the Music & Food Factory: voor ieder wat wils! Kaarten zijn te reserveren via mff@pluspion.nl [l]