Vakantievoorpret concert harmonie Semper Crescendo wordt voor de derde keer gehouden

NIEUW-VOSSEMEER - Op zondag 24 juni organiseren wij, leden van harmonie Semper Crescendo, voor de derde keer het 'Vakantievoorpret concert' op het plein bij de Vossemeren.

Nadat 's morgens het plein met vele leden van de vereniging helemaal in zomerse sferen is gebracht start om 14.00 uur het concert met een optreden van onze eigen 'Semper Kids' onder leiding van Marianne van Tilburg. Zij laten onder andere het repertoire horen dat zij recent bij hun optreden in de Efteling ten gehore hebben gebracht. Nadat de stoelen zijn gewisseld voor de muzikanten van het groot orkest worden eerst de jubilarissen in het zonnetje gezet. Deze keer zijn er jubilarissen die respectievelijk 30, 40 en 50 jaar lid van onze vereniging zijn. Na deze huldiging worden ook alle leerlingen die geslaagd zijn voor hun stap 1, 2 of het A, B of C-examen nog in het zonnetje gezet. Hierna volgt ons eigen optreden. Op de lessenaar staan onder andere de volgende muziekstukken: James Bond, Doe Maarmedley, Soldaat van Oranje de musical, Sofia en Despacito. Het groot orkest staat onder leiding van 'onze' tijdelijke dirigent en oud-bekende Wendy Bellens.
Wij hopen op grote belangstelling en een heerlijk zonnetje. Voor een hapje en een drankje wordt vanzelfsprekend gezorgd. Tot ziens op 24 juni op het plein bij de Vossemeren![l]