Welberg zowel bij de dames als de heren tweede tijdens GSC-toernooi

WELBERG - Tijdens het Groot Steenbergen toernooi vorige week, met wedstrijden in en bij SC Kruisland hebben zowel bij de heren als dames, de Sc Welberg selecties een goed resultaat bereikt.

De heren speelde hun 1e wedstrijd tegen de gastheren Kruisland en verloren deze wedstrijd met 5-0. Tegen Dinteloord 1 werd de wedstrijd afgesloten met een gelijke stand 1-1.

Zaterdag was er winst tegen NVS, zij werden met 3-0 verslagen, de slotwedstrijd tegen VV Steenbergen sloot Welberg met 2-1 winst af. Dit resulteerde in de stand dat Welberg na winnaar Kruisland de tweede plaats behaald had.

Bij de dames, die streden om voor de vijfde maal de wisselbeker mee naar de Welberg te nemen was het ook spannend. Door het gelijkspel tegen Kruisland en het verlies tegen Steenbergen dames, moesten zij de beker met de grote oren aan de dames van vv Steenbergen laten en was de tweede plaats voor Sc Welberg.

Programma

Voor komende week staan de eerste bekerwedstrijden op het programma. Zaterdag 1 september start Welberg 1 tegen Noad 67, aanvang 14.30 uur op ’t Zandbaantje.

Welberg dames 1 spelen dinsdagavond 28 augustus, al hun vooruitgeschoven bekerwedstrijd bij Moerse Boys. De overige bekerwedstrijden en voor welke teams zijn te vinden op de Sc Welberg website.[l]