Komt u ook kijken bij Quist schoenen.
Komt u ook kijken bij Quist schoenen. Foto:

Nieuw seizoen en nieuwe collectie bij Quist Schoenen

HALSTEREN - Quist Schoenen voor dames-, heren-, kinderschoenen en vakkundige schoenreparatie. Het is september: Komt u ook kijken?

De trends van het nieuwe seizoen zijn: Biker boots: stoere en comfortabele laarsjes in leer of lakleer, basic of met gespen. Enkellaarsjes met of zonder hak in mooie prints, leer of suede. En niet meer weg te denken: de sneaker. Steeds meer sneakers en biker boots hebben een lichtgewicht zool en een comfortabele ritssluiting. De kleuren van dit najaar: groen, blauw, bordeaux, grijs en natuurlijk zwart. In onze Gabor shop een uitgebreide collectie Gabor vanaf schoenmaat 35 t/m 42. Maak uw nieuwe outfit compleet met een Gabor tas of een Gabor sjaal. De prijzen van de Gabor sjaals variëren van €15,95 t/m €29,95
Durea heeft een nieuwe lijn ontwikkeld: Biker boots met een ultra lichtgewicht zool en nieuw support voetbed. Deze voetbedden geven een goede ondersteuning en vering, zodat u de hele dag heerlijk kunt lopen.
Wolky introduceert Wolky White. Een schoenenlabel voor vrouwen met een eigen stijl, die graag goed gekleed voor de dag komen en comfortabel willen lopen. Wolky White is casual, eigengereid, stoer en vrouwelijk. Ook dit seizoen hebben wij het Select-item van Wolky: de Bridge 1377 Forth in grijs metallic.
Bij aankoop van Floris van Bommel herenschoenen krijgt u de bijpassende Floris van Bommel riem voor de ½ prijs. [l]

Quist Schoenen, Dorpsstraat 188, 4661 HW, Halsteren
www.quistschoenenhalsteren.nl