AGENDA

Woensdag 19 september

Koffieochtend Vrouwen van Nu

9:30 | Gemeenschapshuis De Vaert

Op woensdagmorgen 19 september is er bij de Vrouwen van Nu een koffieochtend waar een Oudhollandse snoepkraam komt. De Heer en Mevr de Bruin komen onze koffieochtend opluisteren met wat jeugdsentiment met koekjes en snoep. Er worden Oudhollandse snoeppakketjes uitgedeeld. Er wordt tevens een loterij gehouden, waarvan de opbrengst naar Stichting Ankie gaat. Niet leden die graag eens kennis willen maken met Vrouwen van Nu zijn van harte welkom. Opgeven kan via vvnsteenbergen@gmail.com, graag voor 2 september. De locatie is: De Vaert te Welberg en de aanvangstijd is 9.30 uur.

Zaterdag 22 september

Bingoavond

20:00 | Gemeenschapshuis De Vaert

Stichting Herwonnen Levenskracht afdeling Steenbergen organiseert op zaterdag 22 september een bingoavond in de zaal van gemeenschapshuis De Vaert aan de Kapelaan Kockstraat 54 te Welberg, Steenbergen. De aanvang is om 20:00 uur, de zaal is open vanaf 19:30 uur. Opbrengst komt geheel ten goede aan de organisatie van activiteiten voor gehandicapten, (langdurig) zieken en eenzame.

Zondag 23 september

Workshop Volharding

10:00 |

Muziekvereniging Volharding Steenbergen organiseert wederom een workshop in 't Cromwiel te Steenbergen, op zondag 23 september. Leer een muziekinstrument bespelen in een dag en deze dag wordt afgesloten met een concert, samen spelend met onze muzikanten. Voor informatie, kijk op onze website: www.volhardingsteenbergen.nl