Derde winst voor TCS

STEENBERGEN - Tegen naaste concurrent Belcrum 9 wisten de spelers van TCS een, toch wel verrassende, winst te boeken. Tevoren werd gehoopt op een gelijkspel.

Op de training voor deze ontmoeting leek Jurgen Broeren compleet uit vorm, maar al in de eerste set vond hij zijn gebruikelijke ritme terug. Wat op de training nog fout ging, lukte nu wonderwel. De eerste game kostte nog moeite (13-11), maar daarna speelde hij erg sterk.Ook in de laatste set toonde hij, ondanks verlies, aan dat hij weer helemaal de oude is. Ronald Minkman deed het eveneens prima, precies als in de voorgaande wedstrijden bleef hij zonder verliespunten. Samen met Jurgen zorgde hij ook voor winst in het dubbelspel. Alleen Erik van der Wegen zoekt nog naar zijn oude vorm. Tegen deze sterke tegenstander kwam hij niet tot winst. Toch lijkt het verschil zeer klein te worden. Door de 6-4 winst gaat men nu zelfs aan de leiding.

Ook TCS 2 draait erg sterk. Zij maken na afgelopen weekend kans om in de kampioensgroep van deze klasse te komen. Tegen TCO’78 3 werd een fraaie 8-2 overwinning geboekt. Ook hier trad een speler aan die nog steeds ongeslagen is. Mark van Waterschoot won opnieuw drie sets en voegde daaraan met teamgenoot Marco Buijsen nog het dubbel toe. Marco en Theo van Meer moesten beiden alleen tegen de sterkste speler uit Ossendrecht het hoofd buigen. De huidige derde plaats is ruim voldoende voor de kampioensgroep.

TCS 3 had dit weekend vrij, de dames wisten zich desondanks toch op de eerste plaats te handhaven.

Programma

Op papier lijkt TCS 1 het komend weekend makkelijk te krijgen. In Tilburg wordt de strijd aangebonden met TIOS’51 6 en dat team is drager van de rode lantaarn.

Vrijdag 28 september

TIOS’51 6-TCS 1

Witac’89 2-TCS 2

Witac’89 3-TCS 3[l]