STEENBERGEN - Vrijwilligers Informatie Punt Steenbergen is op zoek naar de volgende vrijwilligers.

Zonnebloem afd. Dinteloord zoek vrijwilligers (189, 190): Zonnebloem afd. Dinteloord zoekt een penningmeester De werkzaamheden bestaan o.a. uit het beheren van de financiële administratie van de Zonnebloem Dinteloord, het bijwonen van bestuursvergaderingen en vrijwilligersbijeenkomsten.
Ook is er plaats voor een secretaris. Die functie bestaat uit het verzorgen van de inkomende en uitgaande post, het verzorgen van de ledenadministratie en aanwezig zijn- en verslagen maken van de bestuurs- en vrijwilligersvergaderingen.
Indien mogelijk wordt van beide functionarissen verwacht dat zij meehelpen met het verzorgen van activiteiten. Bij interesse, graag reageren!

Kruisvereniging Dinteloord/De Heen zoekt een voorzitter en een secretaris (185, 187): De voorzitter is het aanspreekpunt van de vereniging Kruisvereniging Dinteloord/ De Heen. Hij of zij werkt nauw samen met alle bestuurders en uitvoerende vrijwilligers van de vereniging bij o.a. het organiseren van activiteiten en evenementen. De vereniging wordt onder leiding van de voorzitter krachtig, duidelijk en professioneel aangestuurd.

Ook zijn zij op zoek naar een secretaris. Samen met de voorzitter en penningmeester vormen zij het dagelijks bestuur. Taken van de secretaris zijn o.a. deelnemen aan bestuurs- en ledenvergaderingen, notuleren en verslagen maken, het afhandelen van correspondentie en het archief beheren. Voor meer informatie of aanmelden neem snel contact op met de organisatie!

Tuinman/ -vrouw gezocht! (027): Met de herfst in aantocht kan het dienstenloket van Stichting Welzijn Ouderen Steenbergen (SWOS) weer mensen gebruiken die te tuinen willen onderhouden bij ouderen en mensen met een beperking die het zelf niet meer kunnen. Denk hierbij aan schoffelen, grasmaaien, klein snoeiwerk en onkruid wieden. Is tuinieren uw hobby en wilt u iets voor een ander betekenen? Reageer dan direct!

Informatie

Geïnteresseerd in een van deze vacatures of wil je alle vacatures zien? Kijk op www.vrijwilligersinformatiepunt.nl, schrijf je in en reageer op de vacature of kom langs op vrijdagmiddag tussen 13.30 en 16.00 uur. Komt deze tijd niet uit? Bel dan voor een afspraak, we maken graag tijd voor je vrij!

Vrijwilligers Informatie Punt Steenbergen, Fabrieksdijk 6, 4651 BR Steenbergen, (0164) 237 056, info@vipsteenbergen.nl, www.vrijwilligersinformatiepunt.nl

Het Vrijwilligers Informatie Punt Steenbergen is onderdeel van WijZijn Traverse Groep.[l]