Viering 25 jaar bestaan Jong Volharding met Reünieconcert

STEENBERGEN - Zaterdag 3 november viert Jong Volharding haar 25-jarig bestaan middels een reünieconcert op het Podium, Waterlinie 1 te Steenbergen.

Het concert, genaamd Culifair, trakteert het publiek niet alleen op diverse prachtige nummers van Marco Borsato, Stevie Wonder e.a. maar bij elk nummer een lekkernij. Klaargemaakt door leden van de kookclub van de KBO 'Mannen met pannen'. Gedeelte van de opbrengst komt ten goede aan UNICEF.

Gedeelte opbrengst voor UNICEF

UNICEF is al 65 jaar de kinderrechtenorganisatie van de Verenigde naties. De VN heeft aan UNICEF gevraagd erop toe te zien dat landen de kinderrechten ook verwezenlijken. Samen met anderen wil UNICEF ieder kind de kans geven om kind te kunnen zijn. Elk jaar kiest UNICEF een thema wat onder de aandacht wordt gebracht. Dit jaar is dat “Kinderen op de vlucht”. Er zijn wereldwijd maar liefst 28 miljoen kinderen op de vlucht voor oorlog en geweld. Vaak zelfs alleen en zonder ouders. UNICEF helpt deze kinderen met het geven van vaccinaties, trauma support, onderwijs, watervoorzieningen en gezinsherenigingen.

Voor € 10,- kunnen 30 kinderen ingeënt worden tegen polio. Dat is ook de toegangsprijs van dit concert. Aanvang 19.30u. Kaarten verkrijgbaar bij Primera De Gilles of aan de zaal.[l]