AGENDA

Zondag 4 november

Saxofoonconcert in Dinteloord

15:00 | Gereformeerde kerk

Zondagmiddag 4 november zal er een saxofoonconcert worden gegeven door Wim de Veth op altsaxsofoon en sopraansaxofoon. Hij zal op de piano worden begeleid door Rene van assche. Er zullen bekenden klassiek werken worden gespeeld zoals o.a. de Bolero van Maurice Ravel maar ook libertango van Astor piazzolla. De plaats om dit muzikale avonduur mee te beleven is de Gereformeerde kerk te Dinteloord Steenbergseweg 2. De aanvang van het concert is om 15.00 uur de toegang is gratis. Er zal een vrijwillige bijdrage worden gevraagd i.v.m. de gemaakte kosten voor het organiseren van een dergelijk concert. U bent allen van harte welkom!

Concert Sasso Montanari

16:00 | Kerkje De Heen

Zondag 4 november geeft kamerkoor Sasso Montanari een aantrekkelijk licht klassiek programma met koormuziek uit vele windstreken. We maken een muzikale reis, vertrekkend in Nederland via Engeland, Italië en tal van andere Europese bestemmingen die gedurende afgelopen vakantie kunnen zijn bezocht. Extra is deze keer de inbreng van het Bergs Blazers Ensemble onder leiding van Rien de Jongh en een optreden van nog jong talent, de zusjes Marloes en Annemijn Koole. Naar verwachting zal het concert ongeveer een uur duren, waarna wij onder het genot van een drankje nog graag even met het publiek napraten. Kamerkoor Sasso Montanari o.l.v. Janno Den Engelsman. Aanvang 16.00 uur in Kerkje in De Heen.

Maandag 5 november

Schrijfcafé Steenbergen

13:30 | De Watertoren

Aan schrijven gaat eigenlijk kijken en luisteren vooraf. Aandachtig kijken verruimt je blik. En als je gezichtspunt verlegt, zie je dingen in een ander licht. Het is maar hoe je het bekijkt. En dan daarover schrijven. In het schrijfcafé word je stap voor stap op weg geholpen om tot schrijven te komen. Het is ervaring van Rianne Acda, van Schrijven en Schrappen, dat zo iedereen tot schrijven kan komen. Het schrijfcafé is op maandag 5 november van 13.30 tot 15.30 in De Watertoren, Nassaulaan 33 in Steenbergen.