STEENBERGEN - Op maandag 12 november nodigt Computervereniging Groot Steenbergen u en uw introducees uit aanwezig te zijn op onze maandelijkse demo. Uiteraard is het bijwonen van deze avond gratis.

Omdat wij op weg gaan naar de feestdagen denken we een “top” demo te hebben die gegeven en verzorgd zal worden door mevr. Riet Nijssen en Guus van Rooij. Het thema van deze avond is: Kerstkaarten maken op een eenvoudige maar ook een uitgebreide manier. Hiervoor maken wij gebruik van het programma, Word en PowerPoint 2016.
Omdat het versturen van wenskaarten via de gebruikelijke manier steeds duurder wordt zullen steeds meer kaarten verstuurd worden via internet. Ook deze manier van versturen zal besproken worden, met de voor en nadelen. Het programma Word en PowerPoint is over het algemeen bij de leden op de computer aanwezig. Uitgebreid zal worden ingegaan. Bij deze demo zal zo mogelijk een duidelijke beschrijving tegen een kleine vergoeding aanwezig zijn. Dit wordt dus een interessante, leerzame avond die vol informatie zit.
Zorg dus dat u deze avond aanwezig bent en gebruik deze avond uw eigen computer gebruik.
Natuurlijk vindt dit alles plaats op het bekende adres: Scouting de Wallenburg, Oudevest 9 Steenbergen. Zaal open 19.30 aanvang demo 20.00 uur op maandag 12 november. [l]