Opnieuw winst voor TCS

STEENBERGEN - In de voorlaatste wedstrijd van de najaarscompetitie heeft TCS door een zege haar tweede plaats in de derde klasse praktisch zeker gesteld.

Thuis tegen TIOS’51 6 slaagde men er in, via een 6-4 overwinning, concurrent Tanaka 3 op achterstand te houden. John Minkman bleef zonder verlies en zorgde zo voor drie punten. Erik van der Wegen verraste met zijn fel aanvallende spel twee spelers. Voor het zesde punt zorgden deze spelers samen in het dubbelspel. Peter Bogers bleek wat minder in vorm, bood goede tegenstand maar wist geen punt meer aan de score toe te voegen.

TCS 2 deed het deze week opvallend sterk. Door de 8-2 zege op ODT KU 9 veroverde men weer de leiderspositie. Mark van Waterschoot en Marco Buijsen slaagden er in om deze wedstrijd ongeslagen te beëindigen en voegden daar samen nog het dubbelspel aan toe. Paul Kil rook drie keer aan de winst, twee keer ging die echter met miniem verschil aan zijn neus voorbij. Komend weekend treffen ze de naaste concurrent en valt voor hen de beslissing op de titel. Het damesteam heeft vanaf de eerste wedstrijd de leiding gehad in haar klasse en bekroonde dat het afgelopen weekend met de titel. Dat deden ze met overtuiging. Witac’89 3, dat achter hen op de tweede plaats stond, kreeg slechts een enkele keer kans om te scoren. De Steenbergse dames wisten dat gevaar elke keer te pareren en dat leverde hen een 10-0 zege en de titel op. Sandra Adriaansen, Miranda Bogers, Elza van Geel, Jolanda Koenraadt, Toos Koenraadt en Liesbeth Voorbraak gaan het in 2019 dus een klasse hoger proberen.

Programma laatste competitieweekend 2018

Pin Pongers 1-TCS 1

TCS 2-Witac’89 2

Vice-Versa’51 7-TCS 3[l]