De uit New York afkomstige Stephen Wilkinson.
De uit New York afkomstige Stephen Wilkinson. Foto:

Zaterdag 8 december

Open dag brandweer Nieuw-Vossemeer

10:00 | Brandweerkazerne

Op 8 december a.s. opent de brandweer van Nieuw-Vossemeer haar deuren voor het publiek. We zoeken nog steeds nieuwe leden en willen de inwoners graag kennis laten maken met dit mooie vrijwilligersvak. We nodigen dus iedereen uit en zeker de geïnteresseerden. De kazerne is geopend van 10:00 tot 12:00 uur. Het adres van de kazerne is: Veerweg 3a.

Zondag 9 december

Bluesmiddag met Amigo's

15:00 | De Commerce

Zondag 9 december vindt er in Kruisland weer een gratis bluesmiddag plaats om 15.00 uur in De Commerce aan de Markt in Kruisland. De band Amigo's is speciaal voor de gelegenheid gecontracteerd. De Amigo's is een band die bestaat uit vier muzikanten die hun sporen in de internationale bluesmuziek inmiddels hebben verdiend. De uit New York afkomstige Stephen Wilkinson, geeft met zijn rauwe zang en traditioneel mondharmonicaspel de sound die deze band nodig heeft. Naast Stephen staat Jasper Verstraaten die met passie en gedrevenheid het gitaarwerk voor zijn rekening neemt. En dit alles word ondersteund door de swingende rhythme sectie, die bestaat uit drummer Jan Pistorius en bassist Marco Oonincx.

Maandag 10 december

Bingomiddag

13:30 | Ontmoetingscentrum 't Cromwiel

In 't Cromwiel, Krommeweg 1 te Steenbergen wordt maandag 10 december weer de maandelijkse bingo gehouden. De organisatie is in handen van de KBO afd. Steenbergen. Iedere bingoliefhebber (ook niet-leden) zijn van harte welkom. De zaal gaat om 13.00 uur open. Er wordt gespeeld vanaf 13.30 uur, het einde zal rond 16.00 vallen. De prijzen zullen in contant geld worden uitgekeerd.