Neva ensemble geeft een concert op 22 december in de Gummaruskerk.
Neva ensemble geeft een concert op 22 december in de Gummaruskerk. Foto: Onbekend, fot door Nevan ensemble geleverd t.b.v. publicatie

AGENDA

Zaterdag 22 december

Kerkconcert Neva Ensemble

17:00 | St. Gummaruskerk

Het is een jaarlijkse traditie dat het Russische Neva ensemble uit Sint Petersburg een concert geeft in de St. Gummaruskerk in Steenbergen. De concerten zijn altijd van bijzonder hoog niveau. Dit keer verzorgt het Neva ensemble op 22 december de muzikale begeleiding van de H.Mis van 17.00 uur. Op het programma staan Russische uitvoeringen van de liturgie en mooie Hymnes. Na de zegen wordt de viering afgesloten met een prachtige uitvoering van het Ave Maria. Van harte aanbevolen.

Terug in de tijd

21:00 | zaal Koch

Op 22 december is er bij zaal Koch in Kruisland een avond voor mensen die met muziek terug in de tijd gaan. Omdat er zoveel vraag naar was is er een back to the 70-80 jaren. Hopelijk dat het een succesvolle avond gaat worden die dan regelmatig terug gaat komen.

Zondag 30 december

Kaartmiddag VV NVS

13:00 | Sportpark de Danen

Zondag 30 december organiseert VV NVS haar jaarlijkse rikmiddag. Aanwezig om 13.00 uur zodat we om 13.30 uur kunnen starten op Sportpark De Danen. Inschrijfgeld komt geheel ten goede aan het prijzengeld. Er zullen 2 rondes van 20 potjes worden gehouden. Aan het einde zal de dagwinnaar worden bekend gemaakt.