De Vrolijke Spelers brengt het toneelstuk 'Het Hemels Veulen'

STEENBERGEN - De Ouderen Toneelvereniging "De Vrolijke Spelers" uit Steenbergen zijn weer druk in de weer met hun toneeluitvoering: "Het Hemels Veulen" geschreven door Hub Fober. Klucht in 3 bedrijven.

Hun eigen voorstellingen zullen plaatsvinden op vrijdag 18 januari aanvang 19.30 uur, zaterdag 19 en zondag 20 januari aanvang 13.30 uur. Locatie: Theater en Dansstudio Myra Ceti, Wouwsestraat 49, Steenbergen.

Kaarten zijn te reserveren bij Fien Cools, van Bredastraat 34, tel. 0167-561327 en Corrie Blommerde, West Havendijk 8, tel. 0167-563582.

Korte inhoud

"Het Hemels Veulen", klucht in 3 bedrijven door Hub Fober.

Bij de familie Koster liep alles op rolletjes. Door bepaalde omstandigheden kwamen ze behoorlijk in de problemen te zitten. Sander Koster, zijn vrouw Leonie en zoon Sjaak raakten hierdoor aan de drank. Ze zijn dan ook naarstig op zoek hoe ze uit de financiƫle zorgen kunnen komen. Het zit dus goed fout bij die familie. Gelukkig worden er twee, "onzichtbare" Engelen Patricia en Plonia, naar beneden gestuurd om hen te helpen.

Info

Hun naam zegt het al "De vrolijke Spelers" met als doel om vrolijke stukken op de planken te brengen, aangezien een lach op de gezichten van het publiek te krijgen, hun eerste vereiste is. Op uitnodiging spelen zij voor o.a. Zonnebloem, KBO, Seniorenraden Alleenstaanden en overige belangstelling hebbende verenigingen. Zij verzorgen op locatie, zelf hun eigen gemaakte decor en eveneens belichtingsinstallatie. Elke speler is voorzien van een goede headset zodat de tekst voor iedereen duidelijk te verstaan is. De groep bestaat momenteel uit 14 personen: spelers, soufleurs/toneelassistenten, geluid/belichtingstechnici en regisseuse waaronder ook vrijwilligers. [l]