Sart Libre-toernooi Vianden.
Sart Libre-toernooi Vianden. Kees Pas

Biljarttoernooi 2019 van BVO Vianden gaat van start

BREDA - Vanaf maandag 14 januari worden in Gemeenschapshuis Vianden de voorronde-partijen gespeeld van het jaarlijks door biljartclub 'Biljarten voor Ouderen Vianden' georganiseerde Libre-toernooi.

Voor het toernooi hebben zich 98 deelnemers gemeld van 14 clubs vanuit Breda en directe omgeving.

Speelschema

Maandag 14, vrijdag 18, maandag 21, vrijdag 25 en maandag 28 januari vinden de voorronde-wedstrijden plaats. De 2e ronde wordt gespeeld op vrijdag 1, maandag 4 en vrijdag 8 februari. De 3e ronde vindt plaats op maandag 11 en vrijdag 15 februari. De 4e ronde en 5e ronde is op maandag 18 februari. Tot slot vinden de halve finale en grote finale plaats op vrijdag 22 februari van dit jaar.

Informatie

Alle wedstrijden worden natuurlijk gespeeld in Gemeenschapshuis Vianden, Viandenlaan 3-5 in Breda (Ginneken) en er wordt gestreden om de bekende Vianden- wisselbeker en de prijzen voor de 2e, 3e en 4e plaats.

Alle deelnemers bij voorbaat een sportief en gezellig toernooi toegewenst door de organisatie van BVO Vianden.

Belangstellenden welkom

Gelet op het spannende én gezellige karakter van het toernooi in de voorgaande jaren, zal het ook in 2019 niet anders zijn. Belangstellenden en supporters zijn hierbij daarom weer van harte welkom, te beginnen op maandag 15 januari in Zaal Vianden in het Ginneken.

Er is volop en voldoende parkeergelegenheid bij Vianden of in de directe nabijheid op het Schoolakkerplein. De wedstrijden vinden telkens plaats vanaf 13.00 uur.

Verdere info: www.bvovianden.nl[l]