Terda pakt eerste zege

BREDA - In Capelle a/d IJssel boekten de koffballers van Terda 1 hun eerste zege in de zaalcompetitie en werden de punten naar Breda gebracht.

Terda kende een zware wedstrijd tegen KCC. De wedstrijd was niet van hoogstaand niveau en er werd maar weinig gescoord. Halverwege de eerste helft keek Terda tegen een 3-1 achterstand aan. De rug werd gerecht en de stand werd teruggebracht naar 3-3. KCC scoorde nog 1 keer waardoor er met 4-3 werd gerust.

Na rust leek KCC het betere van het spel te hebben en liep uit naar 7-4. Dit liet Terda echter niet zomaar gebeuren en het kwam op voorsprong met 9-7. Met een score van KCC leek het nog even spannend te worden, maar toen Terda 2 minuten voor tijd de 8-10 scoorde was de overwinning binnen.

Terda D

Eerder op de dag speelde het jonge D team van Terda een verdienstelijke wedstrijd in Moordrecht tegen IJsselvogels. Inge was weer eens lekker op schot maar helaas niet genoeg voor de zege. Uitslag 11-5.

Wilt u ook eens kennismaken met de korfbalsport, kom dan vrijblijvend langs op onze trainingsavond. Dinsdag of donderdagavond vanaf 19.00 uur in het Racketcentrum (Wisselaar) Schiet een trainer voor meer informatie aan of mail naar info@kc-terda.com. [l]