Teams NAC opleidingen beginnen in topcompetitie

BREDA - Komende zaterdag begint de tweede seizoenhelft voor de teams binnen de opleidingen van NAC. Dit na een succesvolle afsluiting van de najaarscompetitie die eredivisieplaatsen heeft opgeleverd en dus zijn de komende maanden de vaderlandse topteams in Breda te bewonderen.

Zo ook het 'kroonjuweeltje'; de onder 19. Ondanks dat de twee laatste duels tegen Ajax en Feyenoord beide in blessuretijd verloren gingen, werd de plaats in de eredivisie een feit. De tegenstanders zijn: Ajax, AZ, Feyenoord, PSV, Sparta, NEC en Vitesse.

NAC -17 rolde ook goed door de competitie en mag nu in de eerste klasse hoog rechtstreekse promotie naar de eredivisie af gaan dwingen. Hun tegenstanders worden: ADO Den Haag, Excelsior, De Graafschap, SC Heerenveen, Sparta, FC Twente, FC Volendam, Willem II en PEC Zwolle.

Op datzelfde niveau gaat ook de -15 acteren. Zij ontmoeten: ADO Den Haag, AFC, FC Almere City, SC Cambuur, De Graafschap, Willem II, PEC Zwolle en Zeeburgia.

NAC-14 bereikte de eredivisie en ook hier een sterk deelnemersveld t.w. ADO Den Haag, Ajax, AZ, Feyenoord, PSV en FC Utrecht als de tegenstanders.

NAC-13 komt uit in de eredivisie laag tegen Feyenoord, De Graafschap, FC Groningen, SC Heerenveen, De Spartaan, NEC en Willem II.

Programma zaterdag 12 januari

AZ-NAC-19

NAC-17-FC Volendam 12.30u BSV Boeimeer

NAC-15-AFC 15.00u BSV Boeimeer

ADO Den Haag-NAC-14

NAC-13-De Spartaan 11.30u WDS'19 [l]