Inspirerend tafelen met beeldhouwer Ludovicus van Eijnatte

BREDA - De Bredase beeldhouwer Ludovicus van Eijnatte is op zondag 3 februari de gast bij Inspirerend Tafelen in De Posthoorn aan de Haagweg 448 in Breda/Princenhage. Inloop vanaf 16.30 uur.

De bijeenkomst staat deze keer in het teken van ‘dialoog met de beeldhouwer’. Na een korte toelichting op het werk dat hij meebrengt, gaat Ludovicus graag in gesprek met een aantal beschouwers van zijn werk.
Van Eijnatte (1954) volgde opleidingen in tuinarchitectuur en architectonische vormgeving. Sinds 1989 wijdt hij zich geheel aan het beeldhouwen. Werk van hem is in bezit van gemeenten, openbare instellingen, bedrijven en particulieren. In opdracht maakt hij onder andere gedenkbeelden. In zijn werk gebruikt hij een aantal centrale thema’s die tijdloze dromen uitbeelden in verleden, heden en toekomst. Zijn beelden lopen uiteen van kleine tot grote vormen die een plaats krijgen in landschap, park of stiltegebied. Naast een contante bijdrage voor bijzondere organisatiekosten komt ook de prijs van de maaltijd. Er is keuze uit vlees-vis-of vegetarisch hoofdgerecht, maar in verband hiermee moet men zich vooraf opgeven vóór 31 januari bij info@geertruivandenbrink.nl [l]