Groepsfoto van de leden De Murk Jansen Groep Breda met de dames van Dames Sophisticats. FOTO SANDRA
Groepsfoto van de leden De Murk Jansen Groep Breda met de dames van Dames Sophisticats. FOTO SANDRA Sandra

Dames Sophisticats helpt bij activiteitenmiddag De Murk Jansen Groep Breda

BREDA - Op zaterdag 19 januari hebben de dames van Dames Sophisticats meegeholpen tijdens de activiteitenmiddag van stichting De Murk Jansen Groep Breda. De Vrijetijdsvereniging zet zich in voor gehandicapte kinderen en jongeren van tussen de 6 en 21 jaar uit heel West-Brabant.

Tijdens de activiteitenmiddag hebben de dames geholpen bij het knutselen, sporten en spelletjes spelen.

De leuke middag stond in het teken van het thema wereldreis. Het begon met het maken van een eigen paspoort en vervolgens werden er verschillende spelletjes gespeeld waarin de landen die ze up hun paspoort hadden gezet terugkwamen. De middag werd uiteindelijk afgesloten met een kampvuur waarboven marshmallows werden geroosterd en er gezellig werd nagepraat over de activiteiten.

De Dames hebben deze dag als ontzettend leuk ervaren en zijn dankbaar voor deze beleving. Ze vinden het mooi om op deze leuke en leerzame manier een steentje bij te kunnen dragen aan de maatschappij.

De Murk Jansen Groep Breda is altijd opzoek naar nieuwe en enthousiaste vrijwilligers die een handje willen helpen tijdens deze activiteitenmiddagen.

Lijkt het jou ook leuk om jezelf in te zetten voor deze vrijetijdsvereniging voor kinderen en jongeren met een beperking? Stuur dan een mailtje naar Quinten. Zijn e-mailadres is: quinten@demurk.nl. [l]