Eerste Harinkje in Giegeldonk

BREDA - Nep-Tunes heeft vol smaak teruggekeken op het Eerste Harinkje van vorig jaar in Giegeldonk, Haagse Beemden. In de strijd tussen Raadsleden en Jeugdraadsleden van carnavalsstichting CC Giegeldonk spatte de epische vonken er vanaf.

Vier onverschrokken Giegeldonkse meerminnen wisten op verpletterende wijze de proeve van de letterpakken te bedwingen. Nep-Tunes helpt ook dit jaar het Giegeldonkse gezelschap bij het vinden en keuren van de beste Giegeldonkse haring die tijdens carnaval en op Aswoensdag genuttigd wordt.
Dit jaar vreest Nep-Tunes een gespannen sfeer. Vuurwerk criminelen hebben namelijk de vissen in de wijk verjaagd. Met de laagste visstand ooit vrezen we een magere vangst. Dat is flink huilen ondanks de magere uienoogst in het droge jaar 2018. Gelukkig ontspoort bij onze nautische vrienden hoop uit de inzet en prestaties van hun geliefde Giegeldonkers. Dus hebben we een middag vol itdagingen gepland. Kom erbij en draag je steentje bij aan een succesvolle haringvangst. Uiteraard mag je deze middag ook meedoen met het voorproeven.
Het is te doen op zondag 3 februari en in Sportcafe de Ganzerik moet je zijn. Om 15.00 uur ben je al welkom. [l]