Lekker Nordic Walken in het Mastbos.
Lekker Nordic Walken in het Mastbos.

Nordic Walking Breda gaat uitbreiden

BREDA - Het gaat goed met Nordic Walking Breda! Het laatste jaar zijn er 54 nieuwe wandelaars bijgekomen. Steeds meer mensen komen erachter dat Nordic Walking een fijne, ontspannen en gezonde manier van bewegen is.

50+ en 60+
Nadat enkele jaren geleden de belangstelling enigszins verwaterde, is er nu sprake van een echte opleving. Vooral 50-ers en begin 60-ers hebben Nordic Walking ontdekt. Ze vinden Nordic Walking niet alleen een prima buitenactiviteit, maar ze ontdekken ook de ontspannen sfeer en de leuke activiteiten bij Nordic Walking Breda.
Er is uitbreiding van 3 naar 4x per week een wandelgroep. Vanaf 1 februari is er ook op dinsdagmiddag een wandelgroep. Voortaan is er dus van maandag t/m donderdag de mogelijkheid om deel te nemen aan een wandelgroep. Op woensdagochtend zijn er zelfs 3 verschillende groepen. Het vertrekpunt is altijd restaurant “de Boschwachter” in het Mastbos.
Op de vernieuwde website is nu heel makkelijk te zien wanneer er cursussen zijn en op welke dagen en tijdstippen de wandelingen plaatsvinden. Een vraag via info@nwbreda.nl wordt altijd binnen 2 dagen beantwoord.
Info: www.nwbreda.nl of Facebook/Nordic Walking Breda [l]