Doelman Ajax gooit NAC onder 19 uit beker

BREDA - NAC-19 en blessuretijd. Dat is geen goede combinatie. Zowel tegen Ajax als tegen Feyenoord werd driemaal verloren nadat de 90 minuten al op het scorebord stonden.

Afgelopen zaterdag in het bekerduel werd het weer zo'n bizar slot. NAC-19 weerde zich kranig tegen de technisch meer begaafde Amsterdamse ploeg. Kreeg de beste kansen en kwam halverwege de tweede helft via Sydney van Hooijdonk op 1-0. Vlak daarop werd de kans op 2-0 gemist op twee meter van de doellijn. Toen was het doelman Daan Reiziger die het lot van de Bredanaars bezegelde. In de 95ste minuut ging hij bij een hoekschop mee naar voren en kopte de 1-1 binnen. Daarna bleef hij in de strafschoppenserie (4-5) overeind.

In de competitie miste NAC-17 veel kansen tegen Willem II. Het bleef bij een benutte strafschop van Assim Said. Het werd uiteindelijk 1-1.

Oefenduels waren er voor NAC-14, 1-0 winst tegen AFC, en NAC-13 - Beek Vooruit-14: 4-3.