Ieder jaar volle bak tijdens Ouderen Carnaval Ginneken.
Ieder jaar volle bak tijdens Ouderen Carnaval Ginneken. Chris de Klerk

Start voorverkoop Ouderencarnaval Ginneken

BREDA - Het is dit jaar een late carnaval en dat betekent een flinke tijd wachten voor het weer zover is, maar het wachten wordt beloond. Het bekende Ouderencarnaval Ginneken gaat op woensdag 27 februari weer plaatsvinden en het is dus zaak op tijd de benodigde toegangskaarten voor dit geweldige te kopen, nu de voorverkoop is gestart.

Op de woensdag vóór het carnavalsweekeinde wordt elk jaar het Ouderencarnaval in Gemeenschapshuis / Zaal Vianden georganiseerd door het Comité Ouderencarnaval Ginneken, in goede samenwerking met diverse andere organisaties. En elk jaar opnieuw slaagt het comité er in om een geweldig programma te presenteren voor zo’n 300 ouderen met vooral leutige muziek en veel afwisseling in de diverse optredens.

Happy Ouwer en Gouwe Ouwe

Het Motto is dubbel dit jaar: Happy Ouwer en Gouwe Ouwe. De organisatie wil met dit feest de vele ouderen een geweldige middag bezorgen, waarbij oud zijn ook gelukkig zijn kan betekenen én vele oude carnavalsnummers zullen ten gehore worden gebracht, waarmee wordt teruggegaan in de tijd, die goeie ouwe tijd! De carnavalsmiddag start om 13.30 uur (zaal open vanaf 13.00 uur) in een ongetwijfeld opnieuw prachtig versierde Zaal Vianden.

Feestprogramma

Verschillende artiesten zullen zich op deze carnavalsmiddag weer presenteren zoals Dubbelzicht uit Prinsenbeek en Ron de Leeuw uit Breda, de kinderen van de Laurentiusschool, de muziekkapellen Vorrut Leutje en Huysluy en nog anderen, zodat er volop variatie zal zijn in het feestprogramma. Baron Jean-Pierre met zijn baronale gevolg komt natuurlijk ook naar Vianden, meestal rond de klok van drie uur. Later op de middag wordt ook de Prins met zijn. Raad van Elf van de Bredase Scheidsrechtersvereniging verwacht. Ad Romijn, geboren en getogen in het Ginneken, zal de presentatie weer voor zijn rekening nemen en dan komt het zeker allemaal goed.

De grote carnavalsloterij met vele prachtige prijzen ontbreekt natuurlijk niet. Breda-Pashouders krijgen 50% korting. Voor de entreeprijs krijgt men natuurlijk een geweldige feestmiddag, maar ook verschillende drankjes en hapjes, dit allemaal dankzij de vele sponsors. Het zal de vele bezoekers tijdens deze middag dus aan niets ontbreken! Het einde van deze prachtige middag is omstreeks 17.30 uur. Het is beslist aan te raden om in de voorverkoop een toegangskaart aan te schaffen, want de zaal raakt elk jaar steeds voller en vol=vol.

Voorverkoop kaarten

Toegangskaarten te koop in de voorverkoop bij: The Read Shop, Valkeniersplein 4; Bruna, de Burcht 14; Boekhandel Van Kemenade & Hollaers, Ginnekenweg 52/54; Limburgia Vlaai, Winkelcentrum Heksenwiel; Brillenzaken, Dorpstraat 21, Ulvenhout en Zaal Vianden, Viandenlaan 3-5 (tel. 076-5652902/bgg 5658054). Verdere info: www.vianden.nl Reservering via e-mail: vianden@kpnmail.nl. [l]