Bredaasch Showorkest De (s)Toffe Jongens.
Bredaasch Showorkest De (s)Toffe Jongens. de (s)Toffe Jongens

Gezellige meezingmiddag 'Back to the sixties en seventies' in zaal Vianden

BREDA - Ieder jaar organiseert Heemkundekring Paulus van Daesdonck een muziekmiddag. Dit jaar staat muziek uit de jaren 50, 60 en 70 centraal.

Het Bredaasch Showorkest De s-Toffe Jongens bestaat uit 15 muzikanten die hun sporen hebben verdiend in het bredase muziekleven. Gedurende het afgelopen jaar hebben zij een programma opgebouwd van hits rondom de jaren 60 en 70. Toppers van The Blue Diamonds tot de Beatles, van Peter Koelewijn tot John Travolta, van Boudewijn de Groot tot Cliff Richards, van George Baker tot Shocking Blue. Dit wordt een groot feest der herkenning! Voor iedereen die graag zingt en danst. Jong en oud. Het geheel wordt begeleid met sfeerbeelden uit die tijd en alle songteksten verschijnen op een groot scherm zodat iedereen mee kan zingen. Mis het niet laat je meenemen "back to the sixties en seventies" door deze community singing!

U bent allen van harte welkom op zondagmiddag 10 februari. De Viandenzaal in het Ginneken is vanaf 13.30 uur geopend en hef begint om 14.00 uur. Er is volop parkeergelegenheid op het Schoolakkerplein om de hoek. De entree is gratis voor leden van Heemkundekring Paulus van Daesdonck. U kunt eventueel ter plaats lid worden van de vereniging. www.paulusvandaesdonck.nl. [l]