De Zonnebloem afdeling IJpelaar-Overakker zoekt vrijwilligers

BREDA - Al jaren bezoeken de vrijwilligers van de Zonnebloemafdeling IJpelaar-Overakker hun gasten, die lichamelijk beperkt zijn. Die gasten kijken uit naar het bezoek of nemen deel aan een activiteit of gaan met de bus van de stichting Rolerisuit mee naar een museum, landgoed, tuincentrum, muziekvoorstelling, bingo of pannenkoekenrestaurant.

De afdeling heeft op dit moment 90 gasten, die echter niet allemaal bezocht kunnen worden. We hebben een lijst van 18 gasten, die een bezoek ontberen. Zij snakken naar contact, een praatje, een spelletje, een wandeling, samen iets ondernemen of één op één activiteit.

Wat uurtjes vrij!

Wanneer u in de week nog wat uurtjes over heeft en dat wil besteden aan een bezoekje aan een oudere, die niet zo goed meer uit de voeten kan, wel nu, geef u snel op bij het secretariaat van onze afdeling. Het is zo goed werk en geeft zo veel voldoening. Het geeft zelfs nieuwe contacten en vriendschappen.

Dit jaar bestaat de Zonnebloem al 70 jaar. In al die jaren vanaf 1949 hebben vrijwilligers deze organisatie op de been gehouden. Ze gebruikten hun vrije uurtjes voor allerlei Zonnebloemwerk. Kom in onze wijken de afdeling versterken en maak het voor de oudere mogelijk een prettiger leven te leiden. Ze zullen U zeer dankbaar zijn.

U kunt contact opnemen met het secretariaat via de telefoon: 076-5657166 // 06-17745936 of een email sturen naar de.jong.c@ziggo.nl. Wij zijn er blij mee en geholpen! [l]