AIC Breda en MEE organiseren thema avond 'Snap je wat ik bedoel?'

BREDA - AIC Breda organiseert op 25 februari in samenwerking met MEE West-Brabant en het Autisme Netwerk West-Brabant de thema avond “Snap je wat ik bedoel”, over de opvoeding van een kind met autisme. Naar aanleiding van zijn boek “Snap je wat ik bedoel”, komt Arie van Wijhe deze avond vertellen over zijn dochter met autisme en hun band.

"Snap je wat ik bedoel” is een liefdevol, aangrijpend maar ook humoristisch relaas van een vader met een dochter met een beperking. Al vroeg valt op dat Marije zich anders ontwikkelt dan andere kinderen. Ze ligt ’s nachts tandenknarsend in haar bedje, kijkt het liefst niemand aan en kan uren in haar eigen wereld verdwijnen. Wanneer ze vijf is, wordt na een reeks onderzoeken eindelijk de diagnose gesteld: Marije is autistisch.

Arie van Wijhe beschrijft slapeloze nachten en woede-uitbarstingen. Maar dan zijn er de momenten die het allemaal waard maken: wanneer Marije, op haar unieke manier, plotseling laat merken hoeveel haar ouders voor haar betekenen.

Op aanstekelijke wijze kan Arie vertellen over de opvoeding van zijn Marije. Hierdoor word het ongetwijfeld een avond vol herkenning. Een aanrader voor iedereen, die in haar of zijn omgeving te maken heeft met de opvoeding van een kind met een beperking.

Maandag 25 februari van 9.00-19.30 uur ontvangst met koffie en thee, eind ca. 21.30 uur. MEE Vestiging, Heerbaan 100, 4817 NL Breda         Aanmelden:vóór 20 februari via anwb@meewetbrabant.nl of telefonisch: 076-5223090. Vragen? Mail naar anwb@meewestbrabant.nl. [l]