De Allerleutigste Carnavalsquiz Allertijden Ooit

BREDA - Ook zo’n zin in carnaval in ’t Kielegat? Op donderdag 28 februari wordt in café De Bruine Pij voor het derde jaar De Allerleutigste Carnavalsquiz Allertijden Ooit gehouden.

Oud- De Bruine Pij-medewerker Roy Hoogmoet en Bredanaar Otto van de Sanden zagen dat de pubquiz overal populairder werd. En carnaval ook. Van de Sanden: “Officieel start carnaval natuurlijk pas op zondag. Maar mensen willen steeds eerder en steeds meer. Dus zijn de zaterdag en de vrijdag voor carnaval inmiddels niet meer weg te denken. Dat er ruimte is voor zo’n feestelijke carnavalsquiz op de donderdag voor carnaval, blijkt wel uit de opkomst tijdens de eerste twee jaar dat we dit deden”. Roy Hoogmoet: “Omdat we deze quiz in De Bruine Pij doen, gaan vragen bijvoorbeeld over carnaval in ’t Kielegat. Verder is het een mix van kennisvragen, gekke weetjes, leuke filmpjes en natuurlijk veel carnavalsmuziek. Er wordt gejuicht als teams een vraag goed beantwoord hebben en regelmatig gaat de polonaise door de zaak.”

De Allerleutigste Carnavalsquiz Allertijden Ooit speel je met een team van twee tot en met vijf personen. Inschrijven kan op donderdag 28 februari vanaf 19.30u in café De Bruine Pij (vol is vol). De quiz start om 20.15u. [l]