Jong en oud op het carnavalsfeest. FOTO CHRIS DE KLERK
Jong en oud op het carnavalsfeest. FOTO CHRIS DE KLERK Chris de Klerk

Altijd gezellig carnaval vieren in Zaal Vianden

BREDA - Al jaren is bekend, dat Zaal Vianden dé plek in het Ginneken is, waar het carnavalsfeest op een geweldig leuke manier gevierd wordt. Ook in 2019 zal dat niet anders zijn, want het vaste programma zorgt er voor, dat iedereen - kinderen én ouders - samen kunnen gaan genieten van dit leutfeest met hapjes en drankjes tegen billijke prijzen in dé “Leuttempel” van Breda. Het dagelijks programma ziet er als volgt uit:

Ouderencarnaval Ginneken

Woensdag 27 februari 13.30-17.30u (zaal open 13.00u).

Het Comité Ouderencarnaval Ginneken presenteert op deze middag een zeer afwisselend programma met verschillende artiesten en diverse carnavalskapellen. Afgaande op de vóórverkoop zal de grote zaal van Vianden weer helemaal vol zijn met honderden ouderen in de mooiste carnavaleske creaties. Natuurlijk maakt Baron Jean-Pierre met gevolg deze middag zijn opwachting, evenals de Prins met zijn Raad van Elf van de Bredase Scheidsrechtersvereniging. Toegangskaarten zijn evt. nog op de middag zelf verkrijgbaar bij de entree van Zaal Vianden, Viandenlaan 3-5 (mits er nog plaats is).

Ginnekens Jokertjes Carnavalsfeest Vianden

Zaterdag 2 maart 13.30-18.00u. Toegang gratis.

Op zaterdag start het carnaval altijd goed met een prachtige middag voor alle kinderen met ouders, opa’s en oma’s enz. Door DJ Daniel zal er vooral muziek voor de kleintjes worden gedraaid, zodat zij lekker kunnen hossen en springen in de prachtig versierde grote zaal van Vianden. Door de organisatie zal gezorgd worden voor allerlei activiteiten, speciaal voor de kinderen, met de nodige versnaperingen en ook weer leuke prijzen! Diverse carnavalskapellen zullen zeker ook weer gaan langskomen en na de optocht in het Ginneken komt ook Baron Jean-Pierre met gevolg naar Vianden.

Ginnekens Kindercarnavalsfeest Vianden

Zondag 3 maart 13.30-19.00u. Toegang gratis.

Ook op zondag kan er volop carnaval gevierd gaan worden in Vianden. Vooral DJ Daniel zal voor de goede muziek zorgen, speciaal voor de kinderen. Zij kunnen zich dan echt uitleven in de grote zaal. Tussendoor is er de mogelijkheid voor wellicht leuke attracties en verrassingen. Tussen 17.30 en 18.30 uur is er weer gratis een portie frites voor iedereen, een mooie traditie, die Vianden ook dit jaar graag in ere blijft houden.

Ginnekens Familie Carnavalsfeest Vianden

Dinsdag 5 maart 13.30-18.00u. Toegang gratis.

Op de laatste dag van het carnaval gaat Zaal Vianden zorgen voor een grandioze afsluiting van dit jaarlijkse leutfestijn. Aan goede carnavalsmuziek zal het niet ontbreken, daarvoor staan de DJ en één of meerdere muziekkapellen borg. Baron Jean-Pierre met zijn gevolg en de Prins met Raad van 11 van de Bredase Scheidsrechtersvereniging zijn natuurlijk ook van de partij in Vianden. Zo rond de klok van zes uur zal de carnavalsorganisatie van het Ginneken, oftewel ’t Lestogenblik, in de zaal van Vianden zorgen voor een daverend slot van het carnaval 2019 in ’t Ginneken. Iedereen wil daar natuurlijk bij zijn!

Voor de meest actuele informatie, zie ook: www.vianden.nl. [l]