VV Gilze wint finaletoenooi NAC indoor soccer

BREDA - De wisselbeker van de Schippers Accountants Talenten Cup is gewonnen door v.v. Gilze.

Het door NAC Opleidingen georganiseerde talententoernooi voor spelers van tien jaar beleefde het finale toernooi in de Indoor Soccer Hal in Geertuidenberg. Eerder werden drie voorrondes gehouden voor regioteams in Breda, Geertruidenberg en Hoogerheide. De beste tien teams speelden het finaletoernooi. De winnaars van beide poules Sportclub 't Zand en v.v.Gilze speelden een spannende finale waarbij laatstgenoemde in de slotseconden de winnende treffer scoorde. Het werd 3-2. De strijd om de derde plaats was voor Halsteren dat Stedoco klopte. Halsteren kreeg ook de aanmoedigingsprijs van de scheidsrechters als sportiefste ploeg. De verdere plaatsing: 5. Sc Gastel. 6. Baronie, 7. WSC. 8. DESK. 9. Madese Boys. 10. SC Oosterhout.

De beker werd uitgereikt door Maron Gosens van Schippers Accountants en NAC speler Sydney van Hooijdonk. [l]