Jorik Mijnheimer opnieuw trefzeker met 2 doelpunten tegen Gemert. FOTO PIET RAATS Piet Raats

Baronie wint topper in Gemert

BREDA - De kraker van het afgelopen weekeind in de hoofdklasse B was ongetwijfeld de nummers een tegen nummer twee, of wel koploper Baronie tegen Gemert.Gemert uit is voor Baronie altijd een zeer moeilijke wedstrijd. Veel toeschouwers waren deze middag op deze strijd om de eerste plaats afgekomen.

Baronie liet deze middag zien te beschikken over een zeer uitgeballanceert elftal wat een gevaarlijke voorhoede heeft en een verdediging die haast niets weg geeft. Het was na 10 minuten Jorik Mijnheimer die Baronie op 0-1 bracht. In de tweede helft was het opnieuw Mijnheimer die met een geplaatste bal van buiten de 16 meter de keeper van Gemert verraste. Gemert kwam in de 72 minuut nog terug tot 1-2 maar verder hield Baronie het slot op de deur. De Baronnen hebben nu een voorsprong van 5 punten op nummer twee Gemert. Baronie kan met een gerust hart aan het carnaval beginnen.

Voor de Bredase voetbal liefhebbers, Baronie is op 10 maart weer thuis te zien tegen vc.Vlissingen. [l]