Korfbaluitslagen KC Terda

BREDA - Dit weekend maar 2 wedstrijden, de B1 moest naar Veldhoven, de A1 zelfs helemaal naar Roermond. En daar was de B1 juist de vorige keer naar toe gereisd.

Terda B1

Het publiek moest wat geduld hebben vandaag. De eerste doelpunten bleven lang uit. Met een magere score van 3-4 werd het rust. Na de peptalk in de rust wist Terda beter tot scoren te komen en liepen ze makkelijk uit naar een 4-10 voorsprong. Deze wedstrijd kende weinig hoogtepunten, maar Terda B1 blijft de bovenste positie innemen en loopt op koers om kampioen te worden.

Terda A1

Van de oudste juniorenploeg hadden er 2 al een rijbewijs, dus die mochten aan het stuur. Dat ging heel goed, maar de afronding van de vele kansen in de wedstrijd ging helaas een stuk minder. Alle korte kansjes en mooie insteekballetjes onder de korf stierven in schoonheid. Verdedigend hield de A1 het wel goed onder controle tegen de hoger geplaatste tegenstanders. Na de 0-1 door Thieme ging het lang gelijk op. De 3-3 hing in de lucht maar zoals altijd valt de bal dan in het andere vak, 4-2. Na rust rechtte de ploeg nog even de rug, sloot men aan tot 5-5 maar de vele slordigheden en gemiste kansen braken de ploeg toch op. Bij 8-5 was de spanning uit de wedstrijd en liep men toch nog een 10-6 nederlaag op. Geflatteerd, maar eigen schuld, er had veel meer ingezeten.